Департамент освіти і науки
Житомирської обласної державної адміністрації
10014, майдан ім. С.П. Корольова, 12
+38-0412-42-14-01
ztedu@ukr.net
Відтепер для того, аби офіційно працювати кухарем не обов’язково вступати на навчання до закладу освіти та вчитися кілька років.
Підтвердити свої професійні вміння можна в кваліфікаційному центрі на базі Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради, який успішно пройшов процедуру акредитації в Національному агентстві кваліфікацій та отримав відповідний сертифікат, що дає право підтверджувати фахівцям кваліфікацію кухаря 3 та 4 розрядів.
Неважливо, де людина опановувала професію – самотужки чи за допомогою курсів.
Важливо, що сьогодні є можливість пройти теоретичне і практичне оцінювання, і у разі успішного складання цих випробувань, людина отримує сертифікат про присвоєння професійної кваліфікації з яким можна працевлаштуватися.
Нагадаємо, що перший центр запрацював в кінці березня на Малинського фахового коледжу. На сьогодні вже перших 20 фахівців лісової галузі підтвердили свою кваліфікацію.