Департамент освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації 10014, майдан ім. С.П. Корольова, 12 +38-0412-42-14-01 ztedu@ukr.net
Навчання кадрів для впровадження якісного шкільного харчування
20.12.2024

У рамках реалізації Стратегії шкільного харчування, 17–18 грудня 2024 року на базі навчально-практичного центру харчових технологій ДНЗ «Центр сфери обслуговування м. Житомира» відбувся другий практичний етап навчання майстрів виробничого навчання закладів професійної освіти Житомирщини. Захід організовано громадською організацією «Культ Фуд» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.

Учасники, які пройшли теоретичний онлайн-курс, удосконалювали свої навички за програмою «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти». Практичний етап охопив 12 тем із використанням сучасного кухонного обладнання та був проведений на високому рівні завдяки майстрам-тренерам Олені Гребенюк і Людмилі Шевчук.

По завершенню навчання учасники провели дегустацію готових кулінарних шедеврів і отримали сертифікати, поповнивши лави «агентів» змін у сфері шкільного харчування.

Разом будуємо якісну освіту для майбутнього України!
#ВСЕБУДЕПТО