Департамент освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації 10014, майдан ім. С.П. Корольова, 12 +38-0412-42-14-01 ztedu@ukr.net
На Житомирщині відкрито 3 –й кваліфікаційний центр
30.05.2024

Відтепер для того, аби офіційно працювати кухарем не обов’язково вступати на навчання до закладу освіти та вчитися кілька років.

Підтвердити свої професійні вміння можна в кваліфікаційному центрі на базі Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради, який успішно пройшов процедуру акредитації в Національному агентстві кваліфікацій та отримав відповідний сертифікат, що дає право підтверджувати фахівцям кваліфікацію кухаря 3 та 4 розрядів.

Неважливо, де людина опановувала професію – самотужки чи за допомогою курсів.

Важливо, що сьогодні є можливість пройти теоретичне і практичне оцінювання, і у разі успішного складання цих випробувань, людина отримує сертифікат про присвоєння професійної кваліфікації з яким можна працевлаштуватися.

Нагадаємо, що перший центр запрацював в кінці березня на Малинського фахового коледжу. На сьогодні вже перших  20 фахівців лісової галузі підтвердили свою кваліфікацію.